Welkom

Hotel in Breda met ruim terras op de Grote Markt
Hotel de Klok is het enige hotel in Breda gelegen op de sfeervolle Grote Markt. Door de ideale ligging en gastvrije ambiance is Stadshotel de Klok perfect voor een hotelovernachting voor toeristen en zakenlieden. Ons Hotel in Breda beschikt over 21 kamers waarvan de meeste uitzicht hebben op het historische centrum. Op de begane grond bevindt zich Paviljoen de Colonie waar u voor een heerlijke lunch, diner, high tea of borrel terecht kunt. Het restaurant beschikt over een terras met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Breda is een prachtige stad om te winkelen, cultuur te snuiven en om uit te gaan. Bekijk nu snel de beschikbaarheid en boek eenvoudig online.

Hotelovernachting in hartje Breda
Een hotelovernachting midden in het sfeervolle hart van Breda? Aan de Grote Markt ligt Stadshotel de Klok, al meer dan 75 jaar vinden vele gasten hun weg naar ons hotel in Breda dat ideaal is gesitueerd voor vele gelegenheden. Of het nu gaat om een weekendje weg of een hotelovernachting na een drukke dag winkelen, bij Stadshotel de Klok is het allemaal mogelijk. Bekijk hier de foto's van onze recent gerenoveerde kamers.

Weekendje weg in de leukste stad van Nederland
Het bruisende, gezellige Breda heeft alles in huis voor een heerlijk weekendje weg. Breda geeft u met haar vele restaurantjes, gezellige kroegjes en pleinen meteen het gevoel dat u er eens helemaal tussenuit bent. Door onze centrale locatie bent u direct in het levendige centrum. Bel ons gerust voor meer informatie op 076 – 521 40 82 voor een heerlijk weekendje weg.