Stadshotel de Klok   Grote markt 26-28   
4811 xr Breda

t: 076 - 521 40 82   F: 076 - 514 34 63  
[email protected]

 

 

Route & Contact

Neem contact op

U heeft een onjuiste code ingevoerd. Probeer het aub nogmaals.
Naam: *
Telefoon: *
E-mail: *
Uw vraag: *
Tik de code in om ongewenste e-mail te voorkomen:

 

Parkeerfaciliteiten in Breda

Op nog geen 5 minuten loopafstand van Stadshotel de Klok ligt het 24 uur geopende Switchpark Oude Vest. Vanaf het parkeerterrein loopt u direct de Grote Markt op waar het hotel zich boven Paviljoen De Colonie Breda bevindt. Stadshotel de Klok heeft speciaal voor haar gasten in samenwerking met de Oude Vest een reductietarief afgesproken. U ontvangt 15% korting op het geldende dagtarief. De korting wordt bij Stadshotel de Klok van uw parkeerticket afgehaald. Gelieve bij  het inchecken aan te geven dat u hier gebruik van wenst te maken. 

Openbaar vervoer

Wanneer u met de trein in Breda arriveert kunt u vanaf het station naar Stadshotel de Klok lopen (ongeveer tien minuten). Als u uit het station komt, loopt u rechtdoor de Willemstraat in, richting Stadspark het Valkenberg. U gaat rechtdoor het park, totdat u aan uw rechterhand de Koninklijke Militaire Academie hebt, herkenbaar aan het historische kasteel. Hier kunt u het park links verlaten en loopt u het Kasteelplein op. Aan het einde gaat u rechts en meteen links. U staat nu op de Grote Markt. U loopt een kleine 200 meter rechtdoor en dan heeft u aan de linkerkant Stadshotel de Klok.

U kunt ook op het station de bus nemen richting centrum, u kunt dan uitstappen aan de Vlaszak of de Karnemelkstraat.


Komt u met het OV? Plan uw route hier

 

Contactgegevens

Stadshotel De Klok
Grote Markt 26 - 28
4811 XR BREDA

T: 076 - 521 40 82

F: 076 - 514 34 63 

[email protected]

Reserveer online uw kamer

 

Vacatures

Ben jij op zoek naar die leuke baan in de horeca en wil je samen met ons de 'Passie voor Horeca' delen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Succes en misschien tot snel.

bekijk vacatures

 

Bekijk op kaart: